Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

ANATOMISK HJERTE HALSKÆDE

Anatomisk hjerte halskæde // Katarina Natalie BlogDa jeg lagde dette billede op på min Instagram, modtog jeg et par forespørgsler om jeg ikke ville linke til den fine halskæde – og jow, det vil jeg da. Jeg købte den tilbage i januar på Aliexpress, og er super glad for den. Kvaliteten er god, og den er pisse sej. Jeg synes også den er ret cool at have på når man kan se min underboob tattoo – de passer jo særdeles godt sammen. I kan selv få fingrene i den lige her.

Jeg er gået lidt i stå med det her blogginghalløj, mest fordi det er/var sommer og jeg hellere vil lave alt muligt andet, men også fordi jeg er i gang med et nyt projekt, som jeg håber på at starte op her midt september, og som forhåbentlig vil sætte lidt gang i bloggen igen. Let’s hope so. Håber I stadig følger med derude.

4 thoughts on “ANATOMISK HJERTE HALSKÆDE

Skriv en kommentar