Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

Adios bitchachos

Processed with VSCOcam with a6 preset
Som I kan se er jeg lige nu i fuld gang med at pakke kufferten, for mandag nat rejser jeg på ferie til Bulgarien med min skønne niece Anna. Den kommer til at stå på fest og farver, men selvfølgelig også afslapning på stranden. Jeg hader at pakke. Glemmer altid halvdelen af det jeg skal bruge når jeg kommer derned. Jeg har da også været en kæmpe klovn og har glemt at tjekke om mit pas var gyldigt, hvilket det selvfølgelig ikke var (hvilket resulterede i absolut panikanfald) så jeg skal et smut ind og have et midlertigt pas i morgen, og så når jeg tilmed heller ikke at få min bikini hjem fra eBay som jeg har ventet 24 dage på. Pisse go’ start jo. Men det er jo typisk.
Som I så nok kan regne ud kommer bloggen til at stå stille den næste uges tid, men jeg tager mit kamera med derned, så mon ikk I bliver bombaderet med billeder når jeg kommer hjem igen. Hæ. Ellers ryger der måske et par opdateringer på Instagram (følg her) vi ses om en uge bloggen. Adios bitchachos!

10 thoughts on “Adios bitchachos

 1. Det lyder fantastisk med en tur til Bulgarien! Jeg håber du når at få styr på det hele til tiden, og at du får en god tur 😀
  Ser frem til at blive bombarderet med lækre sommerlige billeder 🙂

  – Louise Lykke

 2. Tusind tak! Og det håber jeg også!
  Der er ikke noget værre end at komme afsted på ferie, og man har glemt noget derhjemme 😉

  Kram

 3. Glæd dig! (Hvis ikke du har været i Bulgarien før)

  Jeg har været der tre år i træk og jeg elsker det virkelig! Der er godt med gang i den og samtidig er der gode shoppingmuligheder, smuk natur og lækre strande. Perfekt!

  Må lige høre, hvor dine fede denim shorts (de blå) og din orange bikini er fra? 😀

 4. Er vild med de hvide Levis short!! – hvor har du dem fra?

  – vildt inspirende blog, er ny læser :))

 5. Puha, det er længe siden…. mener jeg fandt et par hvide levis bukser i en 2hand butik og klippede dem selv – det er i hvert fald den billigste løsning ;0)

  Kram

 6. Hej Sus! Det var en super fed tur, nøjagtig som du beskrev 😉 De blå shorts er fra Mogul, og bikinien er fra eBay.

  Kram

 7. Hvor har du fået fat i toppen med Chanel Fake? Jeg er på jagt efter sådan en enten som top eller tshirt, og forsøgt at lede på eBay og Etsy, men jeg synes sgu ikke, jeg har heldet med mig.

 8. Den er købt på eBay som tshirt for flere år siden, har desværre ikke link længere 🙁

Skriv en kommentar