Katarina Natalie - 9 FINE DBA FUNDLampeLænestolVægur

Katarina Natalie - 9 FINE DBA FUNDMælkejungeStolKommode

Katarina Natalie - 9 FINE DBA FUNDPendelMetalbogstaverStage

Jeg sidder ofte og kigger rundt på diverse handelssider, for at se om jeg kan finde nogle fine ting til huset. Den Blå Avis benytter jeg flittigt, og har faktisk lige købt et fint gulvtæppe fra Ellos, med en besparelse på ca 65%. Det er nemlig dét der er så fedt; man får så meget for pengene, ved at købe brugt. Jeg har lagt et billede op af tæppet på min Instagram, til de nysgerrige.

Når jeg alligevel tøffer rundt derinde, og falder over en masse fine ting, så tænkte jeg at dele dem videre, hvis nu der sidder nogen, som kan bruge noget af det. Lænestolen er en gammel IKEA sag fra 50/60erne. Den er megafed, og jeg ville elske at bruge den i det nye opholdsrum i kælderen, så snart det er færdigt. Mælkejungen ville jeg bruge i stuen, enten bare som den er til dekoration, eller med en høj plante i. Den sidste ting jeg lige vil fremhæve er stagen, den er jeg bare helt pjattet med! Super sej!

Har du gjort dig nogle gode kup, f.eks. på Den Blå Avis?

Skriv en kommentar