Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

Cheap shit #15

Untitled-12

Har fundet lidt lækkert nyt på eBay som jeg ville dele med jer. Jeg er super hooked på skull ringen og den sorte t-shirt, og så kunne jeg (som nævnt i tidligere indlæg) godt tænke mig at tilføje en stor Chanel pose herhjemme til opbevaring. Derudover kunne jeg godt tænke mig at prøve de to mascara, og se om det egentlig er noget der virker. OG så tror jeg ikke kæresten ville have noget imod jeg bestilte nummer 7 hjem, den koster kun 36 kr. så måske er han heldig 😉 Men ja, lettere sagt ville jeg gerne have fingrene i det hele. Hvad kunne I tænke jer at se i de næste eBay goodies indlæg?

4 thoughts on “Cheap shit #15

  1. Hvilken str. nupper du t-shirten i? Har ikke bestilt fra E-bay før, men du lokker jo 😉 Thnx for inspirationen..
    Helena Rubenstein Lash Queen er top, bruger kun den eller Diorshow fra Dior!

  2. Selv tak Pia 😉
    Den sendes fra England, så det er normale størrelser, men jeg ville selv tage den en størrelse større end jeg plejer for at få et oversize look. Og mascaren er en fake 😉

Skriv en kommentar