8 smukke briller under 1500 kr.

Links // 1. RayBan 2. Diesel 3. RayBan 4. RayBan 5. RayBan 6. Bob Sdrunk 7. G-star 8. RayBan

Jeg fandt for 3 år siden ud af jeg skulle have briller, som var lidt en blandet følelse. Jeg havde længe gået med ondt i hovedet, og knebet øjenene sammen når jeg så film og arbejdede foran skærmen. Tog et smut til øjedoktor, og den var rigtigt nok helt gal. På det tidspunkt synes jeg sgu ikke lige briller var det smarteste man kunne påføre sig – nok fordi mine første var de grimmeste firkantede briller, som jeg betalte kassen for. Så for to år siden prøvede jeg et par briller, som jeg blev helt forelsket i og bare måtte eje. Desværre var de pisse dyre i butikken, og jeg gik derfor på jagt efter dem på nettet, og fandt dem billigere. Brillerne er nr. 4 på billedet, og dem er jeg stadig super glad for den dag i dag. (se mig med dem på her)

Nu var jeg i lørdags på brillejagt til kæresten, og blev igen smask forelsket i et par i butikken.. det er typisk, jeg fandt flere briller til mig selv end til ham. Men desværre var de også pisse dyre! Jeg har desværre ikke 3000 til nye briller, så jeg fandt (igen) et alternativ. Denne gang er det de klare skønheder (nr. 7) jeg har bestilt hjem, og hold-nu-kæft jeg glæder mig til at modtage dem! Har snakket om dem hele dagen i dag på arbejdet. Jeg har også forelsket mig i nr. 1, så de bestiller jeg også hjem en dag.

 

Det kan godt være svært at købe briller online, hvis man ikke har prøvet dem i virkeligheden. Man kan selvfølgelig altid gå ud og finde inspiration i butikkerne, og så købe på nettet. Hvis man synes det er dårlig stil, kan man bruge et virtuelt prøverum, som bl.a. SmartBuyGlasses tilbyder. Her kan man prøve brillerne via sit webcam. Ret smart. Alle brillerne på billedet kan findes hos SmartBuyGlasses, som er en utrolig god side at købe briller på. Jeg har som sagt købt to par, og det er super nemt hele vejen igennem, og de er rigtig hurtige til at svare tilbage hvis man har spørgsmål (jeg henvendte mig om aftenen for at få prismatch, og de svarede morgenen efter) – og så er de pisse billige!

Brillerne kan både købes med og uden styrke, så man kan sagtens kan være med hvis man synes briller er ret cool, og bare vil bruge dem som accessorie. Hermed et lille tip givet videre!

 

Dette er ikke sponsoreret reklame for SmartBuyGlasses, men blot min egen begejstring for siden.

Skriv en kommentar