7 HOME DIY IDEAS

7-DIY-IDEAS

Her på det sidste har jeg lagt en masse DIY projekter på bloggen, og her er lige et udpluk af dem, hvis I ikke har fået dem alle med. Det mørke skrivebord er det nyeste vi har lavet, og jeg er også i fuld gang med endnu et projekt – et meget større. Jeg har løftet sløret lidt for det på min facebookside, men jeg er ikke færdig endnu, da jeg her i weekenden er på Ærø. Er der nogen af projekterne I selv kunne overveje at gå i krig med, eller har I gang i nogle andre DIY projekter selv?

I kan finde links til de forskellige projekter, med flere billeder og beskrivelser lige under billedet.

6 thoughts on “7 HOME DIY IDEAS

  1. Wow, det er virkelig nogle fine DIY projekter du har lavet!
    Du er simpelthen så kreativ. Jeg elsker virkelig at følge med i dine projekter<3

    /Cecilie

Skriv en kommentar