7-DIY-IDEAS

1. Skrivebord i ask 2. Sofabord af planker 3. Tvbord 4. Lampe af reb 5. Diamantlampe 6. Gulvlampe af træ 7. Køkkenø
Her på det sidste har jeg lagt en masse DIY projekter på bloggen, og her er lige et udpluk af dem, hvis I ikke har fået dem alle med. Det mørke skrivebord er det nyeste vi har lavet, og jeg er også i fuld gang med endnu et projekt – et meget større. Jeg har løftet sløret lidt for det på min facebookside, men jeg er ikke færdig endnu, da jeg her i weekenden er på Ærø. Er der nogen af projekterne I selv kunne overveje at gå i krig med, eller har I gang i nogle andre DIY projekter selv?

I kan finde links til de forskellige projekter, med flere billeder og beskrivelser lige under billedet.

6 svar til “7 HOME DIY IDEAS”

 1. Cecilie Krog siger:

  Wow, det er virkelig nogle fine DIY projekter du har lavet!
  Du er simpelthen så kreativ. Jeg elsker virkelig at følge med i dine projekter<3

  /Cecilie

 2. Tusind tak Cecilie, det er jeg glad for du synes 🙂
  Jeg elsker også at følge med hos dig! Kram

 3. Ihh jeg elsker sådan nogle gode DIY indlæg! Det giver dejligt meget inspiration! Jeg har snart brug for, at der sker noget nyt herhjemme! 😀

  Kh http://christinaelisabeth.dk

 4. Er glad for de kan inspirere – jeg synes altid der trænger til at ske noget nyt 😀

 5. Det rå sorte bord for oven, er ret lækkert! 🙂

 6. Tusind tak Julie, jeg er også meget tilfreds med det :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *