Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

7 DIY PROJEKTER

7 DIY PROJEKTER: Kontor / office - Katarina Natalie7 DIY PROJEKTER: Kødhakker som urtepotte - Katarina Natalie7 DIY PROJEKTER: Magasinholder - Katarina Natalie7 DIY PROJEKTER: Kabeltromle sofabord - Katarina Natalie7 DIY PROJEKTER: Gaderobe / wardrobe - Katarina Natalie7 DIY PROJEKTER: Malet skab - Katarina Natalie7 DIY PROJEKTER: TV bord / table - Katarina NatalieJeg har efterhånden lavet en del DIY projekter, og jeg har mange mange tilbage at lave endnu. Tanker og idéer som skal ud af mit hoved! Jeg bliver nok aldrig færdig, men jeg elsker det også – og jeg elsker at dele det her på bloggen! De ovenstående projekter er også nogen jeg allerede har delt her på bloggen, men jeg synes godt de kunne deles igen.

I kan finde indlæg om alle projekterne her på bloggen, klik blot på det billede I ønsker at læse mere om.

 

Jeg har i dag været til et ret spændende møde, som kommer til at påvirke min lille blog her ret meget – det går jeg i hvert fald ud fra. Jeg glæder mig meget til at dele nyheden, når det bliver aktuelt. Hav en dejlig aften!

5 thoughts on “7 DIY PROJEKTER

Skriv en kommentar