5 girls who inspires me on Instagram

insta2

Smukke og inspirerende mennesker på min Instagram. Jeg har selvfølgelig mange flere, men disse skiller sig nok lidt ud fra mængden. Alle 5 piger er flotte, har lækker stil og formår at tage mega lækre billeder, hvilket gør jeg er fan og stalker dem jævnligt. Jeg er nok en af dem som kigger meget på Instagram, hvis jeg ikke lige ved hvad jeg skal give mig til – inden jeg skal sove, når jeg vågner, i bussen, toget og måske også når jeg spiser og tisser. Det bliver til en hel del ligegyldig forfølgning, men jeg elsker at kigge på flotte billeder og finde nye inspirerede profiler. Hvis I har en, kender en, eller lige har opdaget en, så skriv den i en kommentar.
I kan også følge min Instagram lige her.

5 thoughts on “5 girls who inspires me on Instagram

  1. Jeg elsker elsker at følge Karolinlisa! Glæder mig til at følge de andre. Det kunne være fedt med flere af disse indlægs, hvis du altså kender flere inspirerende Instagrammer. 🙂

Skriv en kommentar