insta2

1. emilycocklin 2. blvckd0pe 3. skopljak 4. karolinlisa 5. gambitsky
Smukke og inspirerende mennesker på min Instagram. Jeg har selvfølgelig mange flere, men disse skiller sig nok lidt ud fra mængden. Alle 5 piger er flotte, har lækker stil og formår at tage mega lækre billeder, hvilket gør jeg er fan og stalker dem jævnligt. Jeg er nok en af dem som kigger meget på Instagram, hvis jeg ikke lige ved hvad jeg skal give mig til – inden jeg skal sove, når jeg vågner, i bussen, toget og måske også når jeg spiser og tisser. Det bliver til en hel del ligegyldig forfølgning, men jeg elsker at kigge på flotte billeder og finde nye inspirerede profiler. Hvis I har en, kender en, eller lige har opdaget en, så skriv den i en kommentar.
I kan også følge min Instagram lige her.

5 svar til “5 girls who inspires me on Instagram”

 1. Virkelig lækre damer, du deler ud af. Tak for tippet – stalkermode ON

  Sincerely K by Katrine Bjarnhof

 2. katarinanatalie siger:

  Haha enig 😀

 3. J siger:

  Jeg elsker elsker at følge Karolinlisa! Glæder mig til at følge de andre. Det kunne være fedt med flere af disse indlægs, hvis du altså kender flere inspirerende Instagrammer. 🙂

 4. katarinanatalie siger:

  Der skal nok komme flere :0)

 5. […] Khamkaew 2. Kristin Sundberg 3. Catarina Magalhães 4. Erika Bowes 5. Kristy WU I januar udgav jeg et indlæg om 5 piger jeg følger på Instagram, og jeg tænkte det nu var tid til at dele 5 nye piger, som […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *