instagirls_021. Amanda Khamkaew 2. Kristin Sundberg 3. Catarina Magalhães 4. Erika Bowes 5. Kristy WU

I januar udgav jeg et indlæg om 5 piger jeg følger på Instagram, og jeg tænkte det nu var tid til at dele 5 nye piger, som inspirere mig på yndlings appen. 1 og 2 er klart favoritterne af disse fem. Amanda, den første profil, er kun 17 år og hun er bare sååååå flot altså. De øjenbryn der, wauw – og så har hun også en super fed stil. Kristin, som er den anden profil, er jeg bare kæmpe fan, beundrer, og stalker af. Hun tager de fucking lækreste billeder, og jeg ville ønske jeg kunne fange de detaljer hun gør. Hun har også en virkelig inspirerende blog, som I kan følge lige her. Hvilke Instagram profiler er jeres favoritter?

I kan også følge min Instagram lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *