5 cool DIY ideas //01

5diy

Jeg sidder ind i mellem og kigger efter små indretningsprojekter, og senest er jeg faldet over 5 jeg gerne vil lave. Jeg er specielt betaget af cementhånden, og kæresten og jeg prøvede faktisk at lave en – dog blev den for fed, fordi der kom for meget cement i, og så røg fingrene af da vi tog cementen ud af handsken, fordi cementen ikke var helt tør. Ups. Vi prøver igen. Jeg VIL ha’ den! Jeg vil bare bruge den til ringe istedet. Kæresten går helt amok med cement herhjemme, og det passer mig rigtig fint. Har I nogle fine DIY projekter i vil dele? Link gerne til billeder evt. fra jeres Instagram i kommentarfeltet.

9 thoughts on “5 cool DIY ideas //01

  1. Tusind tak for tippet! Ja, man skal være forsigtig med det, hvis det ikke er helt tørt 😀

  2. Hvor køber de dit cement henne, og hvad for en slags. Jeg vil nemlig rigtig gerne i gang med nogle projekter, men er i tvivl om hvad man skal købe 🙂

Skriv en kommentar