fashion_bloggers_01fashion_bloggers_2fashion_bloggers_03

FIGTNYMADELENE BILLMANMODERN LEGACY
Disse tre tøser finder jeg ind i mellem inspiration hos. Deres stil er super lækker, og de er virkelig dygtige til at sammensætte inspirerende outfits. Specielt FIGTNY er jeg kæmpe fan af. Hendes stil rammer min spot on, og MODERN LEGACY er lige i hælene. Deres sort/hvide og kontrastrige looks er nogle jeg selv ville iføre mig, og jeg misunder deres gaderobe gevaldigt. Madelene Billman, hendes outfits er en del mere farverige end jeg kunne tænke mig, men hun er bare en kæmpe inspiration i sig selv. Hendes stil er meget legende, men stadig elegant, og hun ser altid så pisse smuk og sød ud, og så er hendes hår SÅ FEDT!

Hvilke bloggere/personer inspirerer jer allermest?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *