Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

20 EBAY NOTEBOOKS

Indeholder reklamelinks

20 EBAY NOTEBOOKS
Der er lidt langt mellem eBayindlæggene på bloggen efterhånden, men det har noget at gøre med jeg ikke selv handler der så meget mere, og det simpelthen er for tidskrævende at sidde og kigge alt det igennem. Dog har jeg faktisk lige købt de fedeste nye skibriller på eBay, til ingen penge og de er i mega god kval! Har I lyst til at se dem? Jeg skal på skiferie i uge 6, og jeg har fået så meget fedt nyt gear, så det bliver så fedt!! Haha. Selvfølgelig ikke kun pga. mine nye ting, men det er et ekstra plus!

Jeg sad i dag og søgte efter en ny kalender/notesbog, da jeg virkelig mangler en jeg kan skrive tanker, idéer, projekter, møder osv. ned i. På eBay fandt jeg en masse fine, og tænkte jeg lige så godt kunne dele dem her på bloggen også. Nogle af dem er kalendere, andre notesbøger, og rejsedagbøger, der er altså lidt forskelligt. Jeg er simpelthen så vild med flere af dem, så det er virkelig svært at vælge én! Men tror det bliver nummer 7, 16, 18, eller 20, da de er ret store med mange sider. Hvilken er jeres favorit?

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Husk, hvis man køber de af bøgerne som koster over 80 kr. kan der komme told på.

6 thoughts on “20 EBAY NOTEBOOKS

  1. De er mega fine!
    Var lige i søstrene grene i dag, og de har nogen der ligner dem dér i gradiant looket👌🏼

    Jeg er også kæmpe eBay fan, og er begyndt at blogge meget om mine fund🙈
    Tror aldrig jeg får nok af eBay😂

Skriv en kommentar