Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

10 DAGE MED ANTI-RØDME CREME

Okay – dette er et rimelig grænseoverskridende indlæg for mig, da jeg aaaaltid bruger foundation eller concealer til at dække rødme og bumser, og ikke bryder mig om at vise mit ansigt uden, but here goes nothing.

Jeg har snakket lidt om på min Instagram, at jeg er begyndt at teste et par af Ecookings produkter, og særligt deres anti-rødme creme, har jeg været meget spændt på, og har haft tårnhøje forvetninger til. Jeg lider nemlig af rødme, og uren hud i ansigtet. Specielt blusser min næse, hage og kinder, og her kommer også urenhederne – samt i min pande. Alright, vi siger bare hele hovedet. Jeg narrer vist ingen.

Test af anti-rødme creme fra Ecooking. Før og efter billeder.

Rutinen:

Nu har jeg testet deres creme(r) i 10 dage, og det blev tid til en status. Min nye rutine er som følgende:

Morgen: Vasker jeg ansigtet med vand, hvorefter det får en omgang med anti-rødme cremen. Jeg bruger kun lige en fingertip, da den spreder sig godt ud, og tørrer utroligt hurtigt ind. Den matterer også virkelig meget, så fedtet hud, ikke ser fedtet ud (mega win).

Aften: Makeup og snavs renses af med en micellar cleansing water på 2 vatrondeller (begge dele fra Normal), ansigtet vaskes i vand og smøres ind i natcremen. Deres natcreme skulle mindske synlige fine linjer og rynker, men da jeg ikke lider så voldsomt af det (endnu), har den ikke gjort nogen større forskel. Men det er altid godt at komme dem i forkøbet.

Test af anti-rødme creme fra Ecooking. Før og efter billeder.
Min hud før og efter – uden makeup(!) på begge billeder, taget med 10 dages mellemrum.

På billederne, og i spejlet, synes jeg at kunne se en ret stor forskel på min hud. Min rødmen på næsen og kinder er ikke så iøjenfaldende mere, urenheder er blevet mindre, og i panden er der også sket en del. Faktisk har jeg det okay med ikke at have foundation på mere. Jeg bruger en smule pudder nu, og så føler jeg faktisk min hud ser pæn ud. Jeg føler også den har fået mere glød på de 10 dage, så det er ret fantastisk.

Der kan selvfølgelig være andre faktorer, som har spillet ind; bl.a. løber jeg mere, og så har vi haft lidt sol, som også har startet mine fregner – men jeg indtager samme mængde sukker og junk, jeg altid har gjort. På trods af jeg påstår at være på kur. Men løbeturene vejer jo op for dét, ikk? Men det er svært at sige, om der har været andre påvirkninger end lige cremen, som har gjort hele forskellen. Men en forskel har den gjort.

En alternativ rute foretrækkes for de kvinder med lav oral DVF-F. Alternativ behandling anbefales, hvis kvindens symptomer synes værre efter bedsteapotek.com.

Jeg kan jo ikke garantere, at cremen vil have samme effekt på andre, som den har haft for mig. Jeg er virkelig glad for den, vil anbefale den, og fortsætte med at bruge den, men er man i tvivl kan man bare prøve den, og se om den kan gøre noget for én. Det er i hvert fald det værd, skulle man lide af rødmen og/eller uren hud som jeg, for det er et stort problem, og gør altså noget ved selvtilliden. Jeg håber indlægget her kunne give svar på jeres spørgsmål om cremen, og hvis ikke er I velkommen til at skrive dem herunder, eller til mig på Instagram. Rigtig god aften derude!

Skriv en kommentar