NEW CALENDAR 2016

WOOD N BRICKS

lejlighed-nyhavn-mursten-0gXx6jyIQ30Q2uIWCXshyglejlighed-nyhavn-mursten-gang-FEKmyeVdwv2SZd1bezmI4wlejlighed-nyhavn-spisebord-trae-UbR5EtQ-bqi8zU67mzJjYglejlighed-nyhavn-boeger-GoKcl8SjzinfY8SYNtwWQAKilde: BoligmagasinetLæs artiklen her

Jeg har fundet endnu en bolig, som jeg er helt forelsket i. Her bor Michael Lauritzen, som er partner i The Good Wood, der laver unikke møbler af genbrugstræ fra historiske bygninger. Lejligheden er 120 kvm med en 37 kvm stor tagterrasse, og er beliggende i en af Nyhavns gamle ejendomme. De naturlige materialer, og rå detaljer er lige mig, og jeg kunne flytte ind som den står. Denne lejlighed har flere farver, og er mere varm og indbydende end den forrige jeg viste jer, og så elsker jeg der er hjemmelavede møbler som kabeltromle borde, bænk og spisebord af planker, rionet til at hænge ting på og det hele er så mixet med enkelte designermøbler, inspirerende bøger og smukke billeder og masker. Det er bare fint.

   

3 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW CALENDAR 2016