INSTAGRAM SPAM //07

White blonde hair

hair

Mit hår bliver mega mørkt i bunden når det gror ud, og det er pisse irriterende fordi det skal holdes ved lige og farves når udgroningen bliver for stor. Jeg elsker lyst hår, og det skal være så lyst som muligt! Hvidt hvis det kan! Lige nu sidder jeg med farve i fordi jeg har fået for stor udgroning igen, det skal have 3 gange. Det er crazy. Hvis det ikke får de omgange bliver det gult, og det er den sidste farve i universet jeg vil ha’ mit hår skal være! Så hellere leverpostej. Jeg farver det hjemme denne gang fordi jeg havde en farve liggende, herefter tager jeg til frisøren. De har meget mere styr på det end jeg har, og så slipper jeg for besværet med at kæmpe mod den gule farve. Disse billeder er omkring et års tid gamle, og jeg savner lidt mit lange hår.
   

11 kommentarer

 • Lizette Wallentin

  Din hårfarve er super fed og jeg synes personligt tit at folk med hel Hvidt hår , ligner noget der er løgn da det er de færreste der ren faktisk kan bære det :)!!

  Men tilgengæld synes jeg du bære det super flot og klær dig , jeg har selv haft helt lyst hår og når jeg ser tilbage på mine gamle billeder tænker jeg bare HVAD FANDEN HAR JEG LAVET ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • katarinanatalie

   Haha tusind tak! Er meget beæret over at være en af de udvalgte 😀
   Jeg kender det også godt selv, men det er hvis det er gult hår – det er simpelthen no go!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hvilken hårfarve bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du ikke på bloglovin? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • katarinanatalie

   Jo da! Der er link i hvert indlæg og nederst på bloggen 😉

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Når du siger du farver 3 gange. … Bliver det så gult de første par gange og farver du så lige efter ? Er selv vild med det meget lyse og har selv de “gule” problemer ved bundfarvningerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • katarinanatalie

   Ja, farver det 3 gange. 2 gange med en afblegning, og 1 gang med aske blond.
   HADER gult hår!!! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone plehn

  Hva for en askeblond bruger du 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • katarinanatalie

   Det er altid forskelligt, afhænger af hvilke der er på tilbud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fra jeg fik farvet håret sidst. Skal snart igen, denne gang bliver det bare farvet som det er i dette indlæg. 5. Mit mega seje skab – som I nok efterhånden har set mange gange. 6. Et lille hjørne af […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM SPAM //07