Kabeltrumle sofabord

vlog: roomtour #2

Jer som følger med på bloggen ved allerede jeg er flyttet til en ny lejlighed for efterhånden nogle måneder siden, fordi min kæreste og jeg gik fra hinanden. Jeg lejer pt. et lille værelse imens jeg leder efter elevplads hvorefter jeg så flytter til Århus. Der er ikke meget plads, og den ikke desværre ikke ligeså fed som min gamle lejlighed, men jeg synes jeg har fået indrettet mig godt, og her er da til at bo. Jeg glæder mig til at flytte ind i en ny lejlighed i Århus, men selvfølgelig mest af alt til at indrette den, selvom det nok bliver en lille studiebolig – men de kan jo også blive skide hyggelige. Håber I kan li’ videoen, ellers er det bare synd. See ya!
   

Ingen meninger endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kabeltrumle sofabord