DIY LETTER LAMP

The wang collection

awang

billede
Jeg tror de fleste piger har et kæmpe crush, på bare én af de smukke tasker ovenover. Jeg har i hvert fald. På alle sammen. Jeg tror jeg ejer 10 sorte lædertasker, men der kunne altid blive plads til en Wang. Taskerne er lavet af en af mine yndlingsdesignerer, nemlig Alexander Wang (det gir’ jo lidt sig selv) som laver nogen af de fedeste kollektioner i verden. I hvert fald efter min mening. Specielt hans tasker er jeg kæmpe fan af, men hans sidste samarbejde, med H&M, der er jeg også hovedløst forelsket i det meste af tøjet. Nåede I at få noget med hjem da dørene blev åbnet? Jeg havde desværre ikke mulighed for at være med, og man gider bare ikke købe noget af det igennem de fucking mennesker som sælger det til overpris på Trendsales. Måske jeg skulle til at købe lidt mindre på eBay og istedet spare op til en Wang, jeg tror den er alle pengene værd. Den jeg ønsker mig aller mest er selvfølgelig en Brenda Chain Bag, som står til omkring de 5000. Det er virkelig mange penge for en taske, og der går nok noget tid før jeg får sådan en, for jeg er alt for fucking nærrig. Hvis I kunne tænke jer en af de smukke tasker, så kan de f.eks. købes hos Støy Munkholm, som udover Alexander Wang også har virkelig mange fede brands på deres webshop, så tag et kig rundt når I alligevel er derinde.
   

4 kommentarer

 • Anja

  Hej,
  Dette har ikke lige noget med dette oplæg at gøre, men det håber jeg er okay 🙂
  Jeg vil høre, om du kender til gode genbrugsforretninger i Århus? Jeg har nemlig aldrig prøvet at købe i en, så jeg kender heller ikke de gode steder. Det er tøj som jeg er på udkig efter.
  Håber du kan hjælpe 🙂

  Og forresten, så synes jeg, at du gør et skide godt stykke arbejde på din blog 🙂

  Anja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • katarinanatalie

   Hej Anja. Tak for de søde ord 🙂
   Jeg har ikke boet i Århus så længe, og det er begrænset hvor mange 2hand butikker jeg har været forbi. Dem jeg har udset mig er desværre kun med møbler, for at finde tøj smutter jeg i en bestemt butik sammen med min mor hjemme på Fyn.

   Beklager 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hvilken butik her på Fyn? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • katarinanatalie

   Ullerslev Røde Kors 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY LETTER LAMP