1. Generelt

Når du besøger katarinanatalie.dk indsamles der oplysninger om dig. Nogle af dem via cookies andre afgiver du selv. Nedenfor kan du læse om de informationer der indsamles og hvordan de bliver behandlet, samt hvem du skal kontakte ved spørgsmål.

2. Hvem er dataansvarlig?

Jeg er selvstændig freelancer, og det er derfor mig, der er dataansvarlig. Som dataansvarlig er det mit ansvar, at dine oplysninger behandles på en korrekt og sikker måde og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan altid kontakte mig ang. dine data:
Mail: hej@katarinanatalie.dk
Tlf. 2176 7331

3. Hvilke oplysninger behandler sitet om dig?

Cookies fra Google Analytics for at analysere din adfærd på websitet. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside. Jeg bruger informationen til at gøre min side bedre for dig som besøgende.

Dine oplysninger kan blive udleveret til tredjepart, som analyserer dine oplysninger, og hjælpe mig med at markedsføre de ydelser og tjenester jeg sælger, samt mit nyhedsbrev.

4. Ændringer og sletning af personoplysninger  

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg har liggende om dig og bede om at få dem slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig bliver ændret eller slettet. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens §58, stk. 1

8. Datasikkerhed

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger fortroligt, sikkert og i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil kun blive anvendt til det formål de er indsamlet til og bliver slettet når det formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

9. Kontakt

Ved spørgsmål om hvordan jeg bruger dine data eller ønske om ændring eller sletning, kan du altid kontakte mig på mail hej@katarinanatalie.dk.