Cheap shit #53: eBay

Print your posters

poster

billede
I forbindelse med min uddannelse og en lille fritidsinteresse, så har jeg noget tid lavet små illustrationer og også lavet dem til billeder og posters, men er først indenfor de sidste par måneder gået i gang med at udgive dem og som I måske kan huske udgav jeg min “Remember shit” kalender. Hvis I er interesseret i at købe og printe kalendere, posters og andet selv, så er her et lille tip: I kan få alt printet på nemprint.dk, det er billigt og mega nemt! Det eneste man skal gøre er at vælge hvilket format man ønsker, papirtypen og så overføre sin fil til sidst (evt. PDF eller JPG) nemt hva’? Så udregner den din pris, og sendes direkte til døren. De to posters på billedet er de nyeste jeg har valgt at udgive, og de kan findes på mit portfolio lige her: katarinanatalie.dk.
Jeg har været syg i en uges tid nu, og derfor har bloggen været lidt stille. Jeg har mange ting at vise jer, indlæg som skal udgives, så der kommer nok et par stykker her efter nytår. Bl.a. nogle eBay smykker, mine julegaver og måske en lille nytårskonkurrence er på vej. So stay tuned.
   

Ingen meninger endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap shit #53: eBay