STATUS PÅ SOVEVÆRELSE

PLANKEBORD OG NYE STOLE

hipstory-bord4hipstory2hipstory3hipstory-bord1Jeg har endelig fået mit spiseområde i stuen færdigt, og hold-nu-kæft jeg er blevet glad for resultatet! Mit nye plankebord har jeg allerede vist frem på min Instagram, men det skulle selvfølgelig også ramme bloggen. Det er fra Hipstory, som er en butik i Odense og Lyngby, der sælger retro og design møbler – og så selvfølgelig plankeborde. Stellet til bordet har jeg selv bygget af vandrør, for at gøre det lidt mere specielt – hvis I har lyst, kan I se hvilke dele jeg har brugt lige her.

Jeg havde faktisk kun 4 stole til bordet, men de brune stole var jeg så heldig at finde i en genbrug i går til 30 kr. stykket. De skal bare ha’ lidt nyt stof på, så er de virkelig fine igen. Det var altså et røverkøb. Hvad synes I om mit nye spisehjørne i lejligheden?

   

8 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ SOVEVÆRELSE