EBAY TIPS NO. 79

DIY blomstervaser

DIY blomservaserDIY blomstervaserI går fik jeg lavet disse to super fine DIY blomstervaser, som jeg er blevet ret godt tilfreds med. De er virkelig simple at lave, og så kan man jo dekorere dem på 1000 forskellige måder! Jeg er bare helt vild med sort/hvid (obviously) og også med insekter, så det var de motiver jeg valgte. Man kan få en masse forskellige i Panduro, og alle materialerne til denne DIY kan købes i deres butikker. Selvom det er lidt svært for mig at indrømme… så er det måske alligevel lidt forfriskende med en smule farver på bloggen, i form af de smukke blomster. Men ikk sig jeg har sagt det! Se hvordan vaserne laves i videoen – og husk at vælge HD.

I samarbejde med Panduro

   

8 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIPS NO. 79