INSTAGRAM SPAM //19

NY STYLING: BAUHAUS STÅLREOL

reol01reol02I kan måske huske at jeg i dette indlæg flashede min nye stålreol fra Bauhaus. Nu har den altså fået en makeover, da jeg var lidt i tvivl om jeg var helt tilfreds med den… Den var lidt voldsom, og jeg havde faktisk overvejet at male den, fordi jeg ikke helt vidste hvad jeg skulle gøre ved den. I går fik jeg så en lille idé, og fik den skilt ad, da den samles i to dele, og for satan da jeg synes den er cool nu! Den passer meget bedre ind, og så er den slet ikke så voldsom. Det gode ved den er, at man kan arrangere hylderne på flere måder, så hvis man bliver træt af den, så kan man altid lave den om, eller lave den til en stor reol igen. Det er fandme sejt. Hvad synes I? Er den bedst som stor eller lille reol?

I har måske set på min Snapchat eller Instagram (katarinanatalie) at jeg har malet færdig i soveværelset, og hold kæft det er blevet fedt! Der kommer indlæg på bloggen i morgen med før/efter billeder, og I kan godt glæde jer til at se det, hvis I ikke allerede har luret. Jeg er i hvert fald vild med resultatet!

   

8 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM SPAM //19