My new belted bag

New fluffy thing

Billede 16-10-14 18.00.54 copy

Jeg var i går et smut forbi den lokale Kvickly (der ligger mit posthus) for at hente denne skønhed. Jer som følger gruppen “eBay tips” på Facebook, har måske allerede set jeg har lagt et billede op, og set andre har skrevet dårligt om den. Det forstår jeg ikke. Man må virkelig ikke sætte sig 100% op efter, hvad sælgerne på eBay skriver på de annoncer. For det passer langt fra. Dette er ikke en jakke, men en bluse, og de er helt vanvittigt små i størrelserne. Det ved man også hvis man er en erfaren eBay-shopper. Jeg købte heldigvis min i en stor størrelse, og den sidder rigtig fint. Desunden er den fucking blød, og jeg er virkelig glad for den.
   

31 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new belted bag