Billede 16-10-14 18.00.54 copy

Jeg var i går et smut forbi den lokale Kvickly (der ligger mit posthus) for at hente denne skønhed. Jer som følger gruppen “eBay tips” på Facebook, har måske allerede set jeg har lagt et billede op, og set andre har skrevet dårligt om den. Det forstår jeg ikke. Man må virkelig ikke sætte sig 100% op efter, hvad sælgerne på eBay skriver på de annoncer. For det passer langt fra. Dette er ikke en jakke, men en bluse, og de er helt vanvittigt små i størrelserne. Det ved man også hvis man er en erfaren eBay-shopper. Jeg købte heldigvis min i en stor størrelse, og den sidder rigtig fint. Desunden er den fucking blød, og jeg er virkelig glad for den.

31 kommentarer til “ New fluffy thing ”

 1. Hvilken størrelse plejer du at vælge når du køber på eBay? Har nemlig selv prøvet at tøjet ofte er lidt småt i størrelserne 🙂
  Forresten super fed blog og forsæt endelig med eBay indlæggene! 😀

 2. Jeg venter stadig på min bluse! Jeg købte den d. 4, hvor land tid gik der før at din kom frem? Jeg købte den via det link du lagde op 🙂

 3. Hej. Virkelig fed blog du har ( er ny her) og er nu besat af din side <3. Fik du told på denne bluse? Ville elske hvis du lavede et indlæg om hvordan man handler på eBay 🙂 med hensyns til fragt grænser, str, told osv 🙂
  Kæmpe

 4. Der kommer ikke told på 🙂
  Der er en guide til eBay længere nede på bloggen, og hvis du er i tvivl om told så brug toldpriser.dk 🙂

 5. Lækker sag!

  – Genial blog! Fed stil og kreativ! Elsker de billeder du lavede med gasmaske og dødningehoved og sejt at du er grafisk designer (er selv ved at tage multimediedesigner uddannelse) Er der nogle tutorials på hvordan man laver det?

  Btw. er der nogle videoer med hensyn til dit hår, hvordan du farver det osv?

 6. Tusind tak Charlotte! 🙂
  Jeg ved ikke om der er nogen tutorials, jeg har bare altid kastet mig ud i det og afprøvet alt muligt i Photoshop. Det er nok den bedste måde at lære det på. Og jeg har desværre ingen videoer med hårfarvning. Måske der kommer en i fremtiden 😉

  Kram

Skriv en kommentar