EBAY TIPS NO. 81

INSTAGRAM SPAM //21

Instagram || Katarina Natalie1. Flasher min fine magasinholder fra Made by U 2. Lidt rod fra da jeg flyttede ind i den nye lejlighed. Tænk det allerede er 5 måneder siden. Shit. 3. Interview i Nordlux julekatalog 2016-2017 4. Sort undertøj købt på Aliexpress. Se mere i dette indlæg. 5. Min smukke cykel da jeg stadig var i gang med at bygge den. Måske jeg skulle lave et indlæg om den? 6. Billede fra da jeg lige var flyttet ind. 7. En af mine yndlings fra Another Poster Shop. 8. Lidt detaljer fra mit tidligere hjem, hvor jeg lavede en hylde med et læderbælte. Se mere i dette indlæg.

Jeg har i dag været i fuld gang med at sætte hylder op i kontoret – det gik måske ikke helt så godt. Jeg vil egentlig mene jeg er handy nok, men hylder kan fandme være svære at sætte op med IKEA værktøj! Det er blevet okay, men øverste hylde skal bare 2 cm. ned i den ene side, så det fint! Jeg har også hængt et billede op, så nu er kontoret faktisk færdigt. Hvis I ikke kan vente med at se det, til der bliver vist billeder her på bloggen, så smut forbi min Snapchat story, der ligger nemlig billeder fra i dag.

   

Ingen meninger endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIPS NO. 81