GOT MY HAIR DONE

IMAGINE INFINITY POSTER

IMG_8285_01IMG_8302_02

Som nogen af jer ved, og måske har fulgt lidt med i, så åbnede jeg i marts op for webshoppen Another Poster Shop hvor jeg sælger mine grafiske illustrationer og fotografier. Jeg er ved at uddanne mig til grafisk designer, og jeg elsker at lave fine billeder, både på computeren, men også med mit kamera. Dette billede er det nyeste til samlingen, og jeg er virkelig blevet glad for det. Det er taget på en af de ture min kæreste og jeg sommetider tager, hvor vi pakker bilen med snoller og kameraudstyr, og så bare kører ud i det blå. Mit billede er nu kommet i en fin ramme, og pynter nu herhjemme i stuen. Hvad synes I om det?
I kan selv få fingre i plakaten lige her
   

5 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOT MY HAIR DONE