RÅT OG MASKULINT

IKEA BARSÖ ESPALIER

ikeaopslagstavleJeg er på vej ud af døren, men ville lige hurtigt vise jer hvad jeg har fået lavet i køkkenet i dag. Beklager de lortede iPhone billeder, der skal nok komme nogle nye… Jeg har længe ville sætte rionet op i køkkenet, men det er fandme så besværligt at klippe til, spraymale osv. så da jeg opdagede det sorte espalier i IKEA, som egentlig er til udendørs planter, så ville jeg meget hellere bruge dét i stedet for rionet. Smart ikk? Meget mindre arbejde, og så får man to espalier for 80 kr. Det er en god pris, synes jeg. Jeg fik det med hjem fra en tur i IKEA i dag, og jeg er super glad for det!

Jeg har også fået de nye fine billeder fra Another Poster Shop op at hænge i køkkenet, og snart skal der også en masse billeder op i stuen og soveværelset. Nu begynder det snart at ligne noget herhjemme.

Find espalieret her, og billederne her.

   

6 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RÅT OG MASKULINT