EBAY TIPS NO.60

I think this is some cool shit

coolshit

billede
Jeg har lige kunne tilføje nogle småting til min ønskeliste på denne stille søndag. Bordlampen har I jo set før, men jeg er stadig kæmpe fan. I kan købe den hos luksuslamper. Den anden lampe og koppen er fra Etsy, hvor man virkelig kan støve mange gode fund op! Jeg er bare mega elendig til at spotte dem, så hvis I har en masse gode links, så send dem da! Den sorte tingest midt i billedet er til lys, og den er virkelig fin! Tasken og blusen har ligesom bordlampen været på min ønskeliste længe, men blusen er altid udsolgt og tasken er lidt for dyr. Ellers er der højtaljeren fra Marshall som er vildt cool og retro og jeg kunne faktisk også godt bruge deres headset i sort….. det fedt! Træstigen kunne jeg godt finde på at lave selv en dag.
   

14 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIPS NO.60