Peter Fitzner keramik

I GOT MY FACE BEAUTIFIED

Annonce af Beautified

Katarina Natalie x Beautified Odense
Der er ikke brugt makeup på nogen af de ovenstående billeder

 
Jeg er ikke typen som går så meget op i makeup, bryn, vipper – skønhed i det hele taget… men doven er jeg, så kan jeg undgå at ligge mascara, og tegne bryn op om morgenen, så jeg lykkelig! I går var jeg en tur forbi Jeanette, som ejer Beautified i Kongensgade i Odense, for at blive smukseret, og billederne taler vist for sig selv! Wauw en forandring!

Jeg var i mine yngre dage storplukker af øjenbryn, så jeg har ikke så meget tilbage, men Jeanette har virkelig formået at skabe volume i dem! Jeg skulle lige vænne mig til vipperne, da jeg aldrig har været typen der har gået med falske øjenvipper, og hurtigt synes det kan se unaturligt ud, men disse er så flotte. Det gør virkelig meget ved ens selvtillid, med sådan en omgang, og jeg vil derfor meget gerne smide en anbefaling efter Jeanette, da hun er både super dygtig, men også smaddersød at snakke med.

Behandlingerne jeg har fået er ret og farve af bryn, og så har jeg fået eyelash extensions. I kan finde alle Jeanettes behandlinger, samt priser, produkter og kontaktoplysninger, på hendes hjemmeside, og stalke hendes fine billeder på hendes Instagram.

   

Ingen meninger endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peter Fitzner keramik