Going out

Going to Amsterdam

Yeps, that’s right. I morgen tidlig klokken 06:00 smutter jeg en tur til Holland i 5 dage med min mediegrafiker klasse, hvor vi bl.a. skal opleve museums, en masse kunst og kultur og så skal vi på en messe som hedder IBC, samt besøge en skole hvor de arbejder med grafik. Jeg glæder mig utrolig meget! Vi skal køre med bus derned som tager små 13 timer, og der skal vi bo på hostels ikke langt fra centrum. Jeg kommer ikke til at blogge, da jeg ikke tager min computer med, men jeg tager mit kamera med så der kommer en masse billeder på bloggen når jeg er hjemme igen på søndag. I kan også følge mig på instagram under brugernavnet katarinanatalie, hvor jeg vil ligge billeder op fra turen i løbet af ugen. I må have det rigtig dejligt alle sammen.
Husk at deltage i min giveaway om et gavekort til CHANTI lige her.
   

Skriv kommentar

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going out