SKANDINAVISK SJÆL // Hos Andreas Wijk

GØR RUMMET MERE RÅT

GØR RUMMET RÅT - mal en væg // Katarina NatalieGØR RUMMET RÅT - mal en væg // Katarina NatalieJeg har længe synes væggen over mit spisebord var en smule bar, og så længe det kun var Willy (mit gevir) som hang der, manglede der noget. Forleden gik jeg så i gang – det var alt eller intet. Der stod en sjat maling i skabet, og det blev kastet på væggen. Jeg er ret vild med de rå kanter, det giver lidt spil. Ved siden af mit spisebord står mit nye skab, som jeg ikke er helt færdigt med endnu, sammen med et andet projekt. Det bliver så godt at have det helt færdigt.

Hvad synes I om resultatet?
   

4 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKANDINAVISK SJÆL // Hos Andreas Wijk