IMAGINE INFINITY -

4 NYE NATUR PLAKATER

Natur plakater fra Another Poster ShopI dag fik jeg endelig tid til at lave fire nye natur plakater til Another Poster Shop, af de billeder jeg har taget her i ferien. Der mangler stadig at blive lavet en del, som jeg er sikker på bliver lige så fine som disse. De to nederste er faktisk ét billede, som er delt i to og derfor er perfekt til en mini-serie. De kan så fint hænge ved siden af hinanden. Det ser skide godt ud med himlen, som på det første er meget dramatisk, og på det andet har fin blå himmel.

På de nye plakater er der leget lidt med typografien, og jeg er ret vild med både de små bogstaver på de øverste, som gør plakaterne meget simple og luftige. De store bogstaver på de nederste plakater giver god kontrast, og gør plakaten mere levende.

I må meget gerne smide en mening om plakaterne i kommentarfeltet – om det er nogen I ville have hængende, eller hvad der skulle til før de var. Det ville gøre mig pisse glad! I kan også tjekke de plante plakater ud, jeg lavede før disse lige her.

 

Fly High, Rømø Strand, Ocean View 01 og Ocean View 02.

   

4 kommentarer

 • Jeg er så vild med alt hvad du laver til din hjemmeside og har tilmed lige købt din bog, som jeg glæder mig til at blive lige så inspireret af!
  Jeg har altid været meget afklaret med, at jeg skulle arbejde inden for mode eller livsstilsbranchen, men jeg vidste ikke helt hvordan.
  Gennem din blog og efter at have læst din svendeprøve mindst 6 gange, er jeg virkelig blevet inspireret og ved nu, at jeg vil stræbe efter at blive en lige så dygtig grafisk designer som dig! På mandag starter jeg så på grundforløbet til web-integrator (vil gerne have lidt teknisk ind over) og håber på at finde en praktikplads som grafisk designer, når jeg har bestået grundforløbet.
  Jeg vil egentlig bare sige tak, af hele mit hjerte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katarina Natalie

   Hej Zitha! Sikke en dejlig besked at få! Hvor er jeg inderligt glad for at jeg har kunne hjælpe dig til at finde din vej, det varmer meget at vide. Jeg håber du bliver rigtig glad for den uddannelse du har valgt – jeg har også selv gået på web-integrator, så du er velkommen til at spørge hvis du er i tvivl om noget, også i forhold til at arbejde som grafisk designer.
   Tak fordi du delte dine tanker, det betyder meget! Jeg håber også du bliver rigtig glad for bogen 🙂

   Stort kram herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bliver helt varm om hjertet, hver gang jeg tænker på jeg skal i gang og kan slet ikke vente til jeg skal starte, så jeg er så sikker på det er det rigtige!
   Ej hvor fedt, så bliver jeg forhåbentligt lige så god som dig en dag!
   Jeg fik anbefalet af uddannelsesstedet at tage web-integratoren først, for at forbedre mine muligheder i forhold til praktik søgning og senere ansættelse. Føler du det har været en fordel for dig, at du tog den først? 🙂
   Mange tak! Der kommer sikkert et spørgsmål i ny og næ, når jeg kommer længere ind i forløbet!
   Og så jeg glæder mig egentlig også bare til at dekorere mit hjem med diverse DIYs!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katarina Natalie

   Dejligt at høre!
   Det er altid godt med mere erfaring! Jeg er rigtig glad for jeg tog min, da det gav mig større viden indenfor faget, og gjorde mig 100% sikker på det var dét jeg ville arbejde med. Så en kæmpe fordel 🙂
   Helt sikkert, og så skriver du bare. Vil meget gerne hjælpe hvis jeg kan!
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IMAGINE INFINITY -