REJSEDAGBOG: NORGE DEL 1

FINE NYHEDER FRA IKEA

Nyheder fra IKEA 2017
Man skulle næsten ikke tro, at ovenstående ting er fra IKEA. Jeg mener, det ligner da ikke noget man sammenligner med IKEA? De er lidt mere “trendy” end hvad de plejer at have i deres sortiment. Tænker bare, wtf IKEA – hvad sker der for I har fået et timeglas, som mere hører til i Søstrene Grene eller Bahne? Eller er det bare mig? IKEA har rigtig mange fine ting, misforstå mig ikke… but still.

Et sort bestik købte jeg for nok et halvt år siden i Netto – dét var bras. Efter et par ture i opvaskeren er de færdige. Så jeg må i IKEA og købe et nyt sæt. Et par grønne puder skal også med hjem, og så de sorte potter – så er jeg fri for at spraymale de orange. Yeppiii!

Hvilke(n) IKEA-nyhed er din favorit?

   

Ingen meninger endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSEDAGBOG: NORGE DEL 1