Cheap shit #24

EYES ON // MODERN LEGACY

Alle billeder og rettigheder tilhører Modern legacy

blogger

Det kan være I allerede kender hende, det kan også være I først stifter bekendskab med hende nu – ikke desto mindre så er jeg blevet kæmpe fan af Kaitlyn fra bloggen Modern Legacy. Hun har en mega cool stil, og så er hun pisse god til sammensætninger af outfits og jeg ser hende som en kæmpe inspirationskilde. Hun minder mig om India Rose, måske rammer hun endda mere min stil end India Rose gør, da jeg kan se mig selv i flere af hendes outfits. God hvor ville jeg gerne eje hendes gaderobe!

Hvem finder I inspirerende lige for tiden?

   

5 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap shit #24