New fluffy thing

Cheap shit #43

ebay5

Stiletter (link) Kjole (link) Bluse (link) Jakke (link) Jeans (link) Bluse (link) Taske (link) Bluse (link) Støvler (link)
Der går mere og mere eBay i den her på bloggen, og det er jeg sikker på I ikke har noget imod, men jeg drømmer lidt om at lave flere interiør og DIY indlæg herinde, det er desværre bare tiden som løber lidt fra mig. Det er arbejde og andre gøremål, som gør jeg desværre ikke har så meget tid til at tage billeder osv. men det håber jeg at komme mere til i fremtiden. I morgen skal jeg hente en lille fin ting på posthuset, som dog ikke er fra eBay, men jeg glæder mig alligevel til at vise jer den.
Priserne på collagen er uden fragt.
   

7 kommentarer

 • Anne-Katrine

  Hej nu har jeg læst noget forskelligt flere steder så ville høre dig :-).
  Er de 80 kr med eller uden fragt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det ville være mega fedt hvis du ville lave et oplæg om kjoler og tilbehør, nu her til julefrokoster og nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • katarinanatalie

   Det skal der nok komme! Kigger allerede efter nytårskjoler 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ejjj det lyder bare super 🙂 tak for en mega Nice blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Hej 🙂
  Er så interesseret i den lange cardigan, men kan bare ikke få linket til at virke under billedet! 🙁
  Ville du sende et til mig? 🙂

  Marlene 🙂 …

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New fluffy thing