DIY Geometric lamp

Cheap shit #24

ebay

Dagens eBay goodies, som er et planlagt indlæg. Et godt mix af tøj, accessories og interør. Jeg er jo lidt en fotonørd så jeg smider snart det krus i min shoppingbag, det er så fedt. I dag er jeg træt og udmattet. Fordi jeg har trænet ben. Og jeg har ikke nået halvdelen af de ting jeg skulle, kender I det? Når man tænker “fuck det” og bare smider sig på sengen. Det er ellers mega godt vejr i dag, men det må jeg nyde fra vinduet af. Jeg får også masser af sommer når jeg skal til ViRocker på søndag, skal I også afsted? Det bliver i hvert fald en varm pinse vi går i møde.
   

Ingen meninger endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Geometric lamp