DIY krystal halskæde

DIY TV BORD (VERSION 2)

DIY TV bord || Katarina NatalieDIY TV bord || Katarina NatalieDa jeg flyttede ind i den nye lejlighed var jeg fast besluttet på at lave mange af møblerne selv – derfor det også tager fucking lang tid at komme på plads! I aften er jeg altså kommet ét skridt tættere på en færdig lejlighed. Jeg har nemlig lavet mit TV bord færdigt! Det nye TV bord er faktisk lavet af mit gamle sofabord – I kan måske kende benene? Og de nederste planker? Jeg fik en ny idé til et ret cool sofabord (som ikke er lavet endnu) men jeg ville ikke smide det gamle ud, så derfor genbrugte jeg elementerne. Hvad synes I om resultatet?

Materialer:
3x planker (2x9x170cm)
1x planke (3x30x200cm)
3x planker (5x10x28cm)
4x 1/2″ vandrør
8x montageflanger
Skruer

I kan se mit tidligere DIY TV bord lige her.

   

6 kommentarer

 • Wow! Det er super cool – og genbrug er altid godt. Er meget spændt på at se, hvad du har af planer for sofabordet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie N.

  Flot. Kan bedre li det end det gamle. Elsker benene og den råhed og naturlige karisma de bringer frem. Jeg selv er til endnu mere af det rå 🙂 Fik mig anskaffet et Heofon tv bord fra obuzi i sidste måned, link: https://www.obuzi.dk/mobler/dagligstue/tv-borde-tv-baenke . Genbrugstræ, afsyret jern og hele molevitten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig flot bord. Genbrug er fantastisk – og jeg er vild med de rå ben.
  Nu er jeg helt personligt mest til væghængte møbler, mest af hensyn til rengøring – har 2 store slædehunde, så der støvsuges hver dag pga. hundehår, og det er bare nemmest ikke at skulle flytte på møbler for at komme hårene til livs. Tror mig hundehår kan sidde fast i alt!
  Glæder mig til at se hvad du finder på med sofabordet. 🙂
  kh. Pennie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Detaljebillede af mit elskede TV bord. I kan se flere billeder af det i dette indlæg. 2. Et gammelt DIY projekt, som faktisk blev delt over 30.000 gange på Pinterest. Ret sejt. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY krystal halskæde