NEW UNDER BOOB TATTOO

DIY KRUKKER AF PAPIR

diy_paper_planters2Panduro har lige nu tilbud på gavepapir, og derfor var det oplagt med et lille DIY projekt med gavepapir. Jeg har længe synes krukker og vaser af papir er så fine, så derfor ville jeg prøve at lave mine egne. At arbejde på den måde med gavepapir kan godt være en udfordring, da det virkelig er skrøbeligt, men af samme grund kan det også blive rigtig fint krøllet og netop det look gik jeg efter. Man kan få gavepapiret i mange forskelige farver, og også med fine på print på – jeg valgte bare at køre det helt simpelt med det hvide, men det kan jo gøre helt som man vil. Se fremgangsmåden i videoen under billederne, og husk at vælge HD.

I samarbejde med Panduro

   

1 kommentar

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW UNDER BOOB TATTOO