DIY LYSESTAGER AF FLASKER

DIY KABELTROMLE SOFABORD

DIY kabeltromle sofabord || Katarina NatalieDIY kabeltromle sofabord || Katarina NatalieJeg har endnu ikke fået bygget det sofabord jeg har haft i tankerne de sidste par måneder, så derfor har jeg, bare for at have noget, taget mit gamle gamle sofabord i brug igen. Jeg lavede det tilbage i april 2014 af en gammel kabeltromle (se indlægget her) og selvom det er blevet lidt mere slidt at se på, bl.a. af at stå udenfor, så synes jeg stadig det er ret sejt! Det er godt nok utroligt som tiden flyver. Føler slet ikke det er så længe siden.. I kan se hvordan jeg har bygget det lige her.

   

5 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY LYSESTAGER AF FLASKER