MIN DIY TO-DO LISTE

DIGGIN’ THEM BLACK WALLS

black-wallJeg er totalt klar på at male alle mine vægge herhjemme sorte, for at gøre lejligheden mega rå! Men okay, det bliver nok ret mørkt, og jeg elsker lys, men jeg overvejer virkelig at male en enkelt væg sort inde i soveværelset. Evt. den min gaderobe skal stå op af. Det er bare pisse irriterende det er samme væg som døren sidder i, så det bliver nok noget crap. Men det ser så fucking flot ud med en sort væg, så én af dem bliver malet. Måske man skulle male med sort magnetmaling, så man kan hænge ting op på den også. Det kunne da være mega cool. Hvad synes I om sorte vægge? Go eller no-go?

   

8 kommentarer

 • Jeg tænker: som lejer, av av av av av, når de sorte vægge skal males over når man flytter ud.
  Hvis jeg var ejer, så kunne en sort eller helt mørkegrå væg være SÅ flot og give karakter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, det virkelig lækkert! Sådan en væg vil jeg også have, men jeg tror desværre ikke det kommer til at se så pænt ud.
  Synes du skal gøre det. Det ville være cool. Del endelig det færdige resultat på bloggen hvis du gør det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu bor jeg selv midlertidigt i et kælderrum, hvor der er malet yin og yang i rød og blå på væggen :O, så jeg drømmer om hvide vægge 😀 Men jeg har faktisk tidligere haft en meget mørk koksgråvæg, næsten sort og den var virkeligt flot! Og den krævede ikke noget vildt at male over, to gange god hvid maling og så var den dækket, så det burde ikke være det der afholder dig fra det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skrev for en uges tid siden et indlæg om sorte vægge (læs det her) og i den forbindelse ville jeg lige vise jer denne gudeskønne 150 kvadratmeters lejlighed. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN DIY TO-DO LISTE