NEW APARTMENT INTERIOR

DETALJER FRA DEN NYE LEJLIGHED

lejlighedkgv1I går blev alle mine ting flyttet ind i den nye lejlighed, og jeg er på ingen måde kommet på plads endnu, men jeg ville lige vise jer lidt detaljer fra lejligheden nu jeg stadig ligger i min seng/sofa og spiser morgenmad. Her er simpelthen så fint, og jeg elsker at være her! Jeg har stadig ikke helt fattet at “Her bor jeg!” men det går nok snart op for mig. Køkkenet og badeværelset er de rum jeg er mest på plads i – jeg mangler bare at få et par hylder op begge steder, til lidt opbevaring og nips. Soveværelset er et kæmpe rod, jeg har ikke engang en seng, der står bare en masse sække derinde, så det får I først at se senere hen. Jeg har den fedeste idé til en DIY seng, som jeg virkelig glæder mig til at lave! I stuen har jeg fået nogle midlertidige møbler af min mor, så jeg har en sofa og sove på, og et spisebord. Det er bare ikke de pæneste møbler, så de bliver skiftet ud senere.

Jeg glæder mig til at vise jer mere fra lejligheden! God søndag derude.

   

14 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW APARTMENT INTERIOR