DETALJER // ELEMENTER I MIN STUE

Stue / Livingroom | Katarina NatalieStue / Livingroom | Katarina NatalieStue / Livingroom | Katarina NatalieStue / Livingroom | Katarina NatalieStue / Livingroom | Katarina NatalieStue / Livingroom | Katarina NatalieJeg er så småt ved at være på plads i min lejlighed – men jeg har også snart boet her i et halvt år, så jeg burde også snart være på plads! Det er bare fucking svært at nå det hele når man har fuldtidsjob, og gerne vil lave det hele selv. Men det er også fint det går stille og roligt. Her er lige et par detaljer fra min stue, som er 80% færdig. Jeg mangler billeder på væggene, at få mit TV op at hænge, og så skal jeg have lavet en lille reol/kommode til opbevaring af alt det man ikke gider have stående fremme. Det bliver et andet DIY projekt.

I morgen skal jeg lave natborde, som også bliver lavet i OSB plader, så det passer til mit nye skrivebord. Dét skal jeg også snart få taget billeder af og få smidt op på bloggen – for fuck, det er blevet sejt!

DIY TEKSTER MED STÅLTRÅD

DIY WIRE SCRIPT / TEST MED STÅLTRÅD - Jeg har endelig en smule ferie, og min første feriedag blev bl.a. brugt til et lille DIY projekt i køkkenet. Ordene “Bon appetit” er formet i ståltråd, som er viklet ind i tape. Det er super simpelt at lave, og jeg synes det pynter ret fint på den ellers nøgne væg.

Fremgangsmåde:
1. Tag ståltråden og vurder ca. for meget du skal bruge til det/de ord du vil lave. Tag gerne lidt ekstra for at være sikker, og klip herefter af.
2. Den sorte tape vikles rundt om ståltråden. Det kan godt tage lidt tid. *ZzzZz*
3. Ståltråden med tape formes til det/de ønskede ord.
4. Ordene hænges derefter op på væggen med et par søm.

Voila! Nemt, ikk?

I samarbejde med Panduro

INSTAGRAM SPAM NO. 21

Instagram || Katarina Natalie1. Flasher min fine magasinholder fra Made by U 2. Lidt rod fra da jeg flyttede ind i den nye lejlighed. Tænk det allerede er 5 måneder siden. Shit. 3. Interview i Nordlux julekatalog 2016-2017 4. Sort undertøj købt på Aliexpress. Se mere i dette indlæg. 5. Min smukke cykel da jeg stadig var i gang med at bygge den. Måske jeg skulle lave et indlæg om den? 6. Billede fra da jeg lige var flyttet ind. 7. En af mine yndlings fra Another Poster Shop. 8. Lidt detaljer fra mit tidligere hjem, hvor jeg lavede en hylde med et læderbælte. Se mere i dette indlæg.

Jeg har i dag været i fuld gang med at sætte hylder op i kontoret – det gik måske ikke helt så godt. Jeg vil egentlig mene jeg er handy nok, men hylder kan fandme være svære at sætte op med IKEA værktøj! Det er blevet okay, men øverste hylde skal bare 2 cm. ned i den ene side, så det fint! Jeg har også hængt et billede op, så nu er kontoret faktisk færdigt. Hvis I ikke kan vente med at se det, til der bliver vist billeder her på bloggen, så smut forbi min Snapchat story, der ligger nemlig billeder fra i dag.

EBAY TIPS NO. 81

eBay tips 81 || Katarina NatalieLINKS // 1. Pudebetræk 2. Jumpsuit 3. Børste 4. Vase 5. Øreringe 6. Pose 7. Sko 8. Lingeri 9. Taske

Jeg har de sidste par dage haft gang i et lille DIY projekt i cement, og det var egentlig meningen at jeg ville dele det på bloggen i dag, men det er simpelthen ikke færdigt endnu. Ægh. Jeg er alt for utålmodig til at lave projekter, der tager over 3 dage. Men – men – men, så kunne jeg jo lige smide et lille eBay indlæg på bloggen, som jeg ved er savnet. De kommer ikke så hyppigt mere, for jeg handler stort set ikke på eBay længere. Eller Aliexpress. Derfor skal I ikke snydes. Jeg kunne nok også godt lokkes til at bestille nummer 4, 5 og 7 hjem. Har I nogle gode eBay tips I vil dele?

Indeholder affiliate links.