DIY GEOMETRISK PLAKAT

Geometric poster by Katarina NatalieGeometric poster by Katarina NatalieJeg fik i går aftes lavet en plakat, af nogle af de bugs jeg havde tilbage fra dette Panduro projekt. De må jo ikke gå til spilde. Desværre løb mit kamera tør for strøm undervejs, og så er mit hoved ret meget i vejen i videoen, så den blev ikke skide god denne gang. Øv-bøv. Men udover dét, så er jeg ret begejstret for min nye plakat. Det er ret smart med de “Rub on” bugs – det ligner jo nærmest nogen som er tegnet på! Jeg er også helt vild med det geometriske, som bare kan laves med en lineal. Hvad synes I om det? Alle materialer kan købes i Panduro, og husk at se videoen i HD.

I samarbejde med Panduro

KØDHAKKER SOM URTEPOTTE

Kødhakker som urtepotte || Katarina Natalie BlogKødhakker som urtepotte || Katarina Natalie BlogKødhakker som urtepotte || Katarina Natalie BlogJeg var for to ugers tid siden på et lille besøg i en genbrugsbutik, hvor jeg spottede denne lille kødhakker. Jeg synes de er ret seje, netop fordi de er så rå, og stod og tænkte om jeg ikke kunne finde på noget at bruge den til. Jeg fik den for 30 kr., og da jeg kom hjem fandt min lille kaktus lyn hurtigt vej til den. Jeg synes også det er pisse sejt, at den lige kan sidde på kanten af mit TV bord. Hvad synes I om idéen – og er det noget I kunne finde på at have hjemme hos jer?

DIY MARBLE PAINTED PORCELAIN

DIY-marble02Jeg legede den anden dag lidt med marmormaling fra Panduro, og jeg må sige jeg er virkelig facineret over resultatet! Hold kæft det er sejt altså! Man drypper bare lidt maling i vand, og så vender man det man ønsker skal males i vandet og bum – så der marmorprint! Synes I ikke det ser ret fint ud? Man kan selvfølgelig bruge andre farver end lige sort, som jeg har brugt, og endda kombinere dem, der følger nemlig 3 andre farver med. Se hele guiden i videoen under billederne, og husk at vælge HD.

I samarbejde med Panduro

STATEMENT NECKLACE

Katarina Natalie X Happiness Boutique - Skatement necklaceDenne her halskæde! Amen, for fanden den er fin! Jeg er vild med statement halskæder, og specielt denne er helt perfekt. Jeg kunne sagtens finde på at style denne til festlige begivenheder, men også til hverdagsbrug. Ingen tvivl om den kan pifte ethvert outfit op – og jeg synes særligt den er fin til en v-udskæring. Hvis I synes den er lige så flot som jeg, så kan I få fingrene i den hos Happiness Boutique lige her.

Lige nu kan I få 10% på jeres køb med rabatkoden katarinanatalie. Koden er gyldig til den 13. juli. Disse dage er jeg smuttet en tur på øbesøg – jeg besøger nemlig min mor på Ærø, hvor jeg slapper af, fotograferer, nyder den friske havluft og går lange ture på standen. Det er fantastisk!

I samarbejde med Happiness Boutique

NEW INTERIOR CRAVINGS

New interior cravings || Katarina Natalie

LINKS // 1. Sofabord 2. Spejl 3. Kaktuslys 4. Taburet 5. Kommode

Jeg har fundet nogle lækre bolig ting, som jeg lige blev nødt til at dele med jer. Jeg er jo stadig i fuld gang med at indrette, og ovenstående ting er nogen jeg virkelig gerne ville tilføje i mit hjem. Den dér sorte kommode fra Unoliving, ikk? FUCK hvor ville jeg gerne ha’ den! Den ville passe så fucking perfekt ind i mit soveværelse, med mit sorte metalskab, og min sorte væg. Jeg er så forelsket. Sofabordet er også sindssyg lækkert, og den krom taburet fra Unolings Cinema serie (som er mega nice), kunne jeg godt bruge to af i køkkenet. Og så er de små kaktuslys da bare alt for fine.

I samarbejde med Unoliving.