EBAY TIPS NO. 80

EBAY TIPS NO. 80 || Katarina Natalie

LINKS // 1. T-shirt 2. Bikini 3. Kjole 4. Ligneri 5. Trusser 6. Bikini

Det blev lige tid til en lille omgang eBay tips inden jeg skal arbejde og derefter smutter en tur på havnefestival. Jeg er ret så vild med bikinien nederest til højre, og overvejer meget at bestille den hjem – og det gør jeg nok også snart. Den koster kun 38 kr. og ser super lækker ud, men tvivlker på den er lige så lækker irl. Sådan er det jo med eBay. Den skal satme også bestilles hjem nu, hvis jeg skal nå at have gavn af den til sommer. Måske jeg i løbet af ugen skulle lave et eBay indlæg med fine bikinier, så man kan nå at få dem hjem?

Indeholder affiliate links.

PLANKEBORD OG NYE STOLE

hipstory-bord4hipstory2hipstory3hipstory-bord1Jeg har endelig fået mit spiseområde i stuen færdigt, og hold-nu-kæft jeg er blevet glad for resultatet! Mit nye plankebord har jeg allerede vist frem på min Instagram, men det skulle selvfølgelig også ramme bloggen. Det er fra Hipstory, som er en butik i Odense og Lyngby, der sælger retro og design møbler – og så selvfølgelig plankeborde. Stellet til bordet har jeg selv bygget af vandrør, for at gøre det lidt mere specielt – hvis I har lyst, kan I se hvilke dele jeg har brugt lige her.

Jeg havde faktisk kun 4 stole til bordet, men de brune stole var jeg så heldig at finde i en genbrug i går til 30 kr. stykket. De skal bare ha’ lidt nyt stof på, så er de virkelig fine igen. Det var altså et røverkøb. Hvad synes I om mit nye spisehjørne i lejligheden?

STATUS PÅ SOVEVÆRELSE

Bedroom/soveværelse interior || Katarina NatalieBedroom/soveværelse interior || Katarina NatalieJeg kommer så småt på plads i lejligheden, og selvom det går langsomt, så synes jeg alligevel hele tiden der sker lidt. Mit soveværelse er jeg virkelig ved at blive glad for, jeg har jo fået malet min væg sort (se dette indlæg) og har ordnet mit smukke metalskab (se dette indlæg). Jeg besluttede mig for at rykke det over på den modsatte væg, og sætte vandrør op på hele den sorte væg, til opbevaring og gaderobe. Jeg synes det er blevet mega nice. Nu mangler jeg bare at lave et stel til min seng, så den ikke står på gulvet, og så skal der også laves kontor – dét glæder jeg mig fucking meget til! Jeg tror det bliver så sejt!

DIY PAPIR KRUKKER

diy_paper_planters2Panduro har lige nu tilbud på gavepapir, og derfor var det oplagt med et lille DIY projekt med gavepapir. Jeg har længe synes krukker og vaser af papir er så fine, så derfor ville jeg prøve at lave mine egne. At arbejde på den måde med gavepapir kan godt være en udfordring, da det virkelig er skrøbeligt, men af samme grund kan det også blive rigtig fint krøllet og netop det look gik jeg efter. Man kan få gavepapiret i mange forskelige farver, og også med fine på print på – jeg valgte bare at køre det helt simpelt med det hvide, men det kan jo gøre helt som man vil. Se fremgangsmåden i videoen under billederne, og husk at vælge HD.

I samarbejde med Panduro

NEW UNDER BOOB TATTOO

Under boob tattooHvis I kigger med på min Instagram, så har I måske allerede set min nye tatovering, men jeg har slet ikke vist frem på bloggen endnu – so here it is. Det er en måned siden jeg fik den, og jeg havde inden da længe gået med tanken om at få lavet et anatomisk hjerte. Jeg er ret facineret af det anatomiske, som I måske kan gætte jer til. Knogler, organer – jo, det er nok lidt wierd… Jeg skal faktisk allerede tatoveres igen i morgen, og jeg glæder mig! Denne gang er det på armen. Jeg synes lige I skal tjekke min tatovør ud – han hedder Rune, og laver dot- og linework tattoos. I kan stalke ham på Instagram lige her.