Naturfotografering i Østrig

Naturfotografering i Østrig af Katarina NatalieHvis I følger med på min Instagram eller min Snapchat kan I se at jeg lige nu er på ferie i Østrig, hvor jeg kører mountainbike med nogle søde venner. Forleden dag stod jeg op inden solen kom frem, og fik taget et par billeder fra vores lejlighed. Det er altså min udsigt lige nu. Ret fantastisk, ikk? Jeg vil super gerne lave billederne til et par plakater, som skal hænge over sofaen, men jeg kan ikke rigtigt vælge hvilke det skal være. Jeg er nok mest vild med de to til venstre, men det er svært at vælge. Hvad synes I om dem?

ASOS SALE WANTIES – ALT UNDER 200 KR.

ASOS SALE WANTIES 01 || Katarina NatalieLINKS // 1. Kjole 2. Shorts 3. Støvler 4. Sandaler 5. Sweater 6. Hat 7. Jumpsuit 8. Bikini 9. Bukser 10. T-shirt 11. Bælte 12. Sandaler

Jeg er så heldig at være i gang med mine to ugers ferie lige nu, og er pt. et par dage på besøg hos min mor på Ærø. Her er så skønt – hvis I endnu ikke har været på Ærø vil jeg virkelig anbefale at tage en lille tur med færgen herover. Her er fantastisk. Mens jeg venter på vi skal på en lille tur lå jeg og kiggede lidt på Asos, som har udsalg lige nu, og fandt en masse fine ting til under 200 kr. Specielt den hvide kjole er fåååcking flot! Er helt vild med den, og også de sorte sandaler, det grå scuba sæt og den hvide Adidas t-shirt er nok favoritterne. Hvilke er jeres?

Indeholder affiliate links.

DIY PLANTE I PAPIRSPOSE & PLANTEOPHÆNG

DIY planteophæng / plant hanger || Katarina NatalieDIY planteophæng / plant hanger || Katarina NatalieDIY planteophæng / plant hanger || Katarina NatalieJeg har i dag været i fuld gang med at male døre i lejligheden, men jeg fik lige tid til at lave dette lille planteophæng. Udover kaktusser, så er Efeu en af mine yndlingsplanter – de er så fine når de snor, og vikler sig ind i ting, og så er de lette at holde. Når jeg kommer ud og handle, og de har Efeu til 15 eller 20 kr. kan jeg slet ikke lade vær med at hapse en med hjem, og derfor mangler jeg også lidt plads til dem. Nu hænger min nyeste Efeu så fint i soveværelset.

Fremgangsmåde:
1. Der skal bruges en plante, f.eks. en Efeu, sådan noget snor her, en papirspose som denne og en saks.
2. Krøl papirsposen, sæt planten ned i og buk derefter kanten ned to gange.
3. Start med at klippe 8 lige store stykker snor på ca. én meter.
4. Bind en knude i enden på de 8 stykker snor.
5. Del de 8 stykker op i 4, med 2 stykker snor i hver.
6. Bind en knude på hver af de 4 stykker ca 3-4 cm. fra den store knude.
7. Tag ét stykke snor fra hvert af de 4 stykker, og bind det sammen med ét stykke fra de næste, så der til sidst formes en firkant.
8. Nu er ophænget færdigt, og planten sættes ned i midten.
9. Tag én del af snoren af gangen, og sørg for at planten står stabilt.
10. Når planten sidder i ophænget sættes der en krog i loftet, og der bindes en knude for enden af snorene, så den kan hænges op.

Jeg lavede et lignende planteophæng i dette indlæg, hvor I også kan se billeder af hvordan man binder snoren.

I samarbejde med Panduro

DIY SVÆVENDE NATBORD

DIY svævende natbord / night stand || Katarina NatalieDIY svævende natbord / night stand || Katarina NatalieDIY svævende natbord / night stand || Katarina NatalieDIY svævende natbord / night stand || Katarina NatalieDen anden dag viste jeg mit nye kontorhjørne frem, og i den anledning ville jeg også lige flashe mit lille projekt fra i dag. Jeg gik i krig efter arbejde, og en tur i Silvan, hvor jeg fik sat et nyt “natbord” op over sengen, som er lavet af nogle rester fra mit skrivebord. Jeg synes det er ret cool, og så er det også ret fint det matcher med skrivebordet, som også er i soveværelset.

Som I kan se er det kun lavet af fire planker, 8 små beslag og 2 store beslag. Det har taget en dags tid at lave, og det er ret simpelt. Det måler 13 cm i dybde og højde, og 85 cm i længden. Hvad synes I om resultatet?

MIT NYE KONTORHJØRNE

Kontorhjørne / Office || Katarina NatalieKontorhjørne / Office || Katarina NatalieNu synes jeg lige det var på tide at vise mit nye kontorhjørne i soveværelset frem på bloggen, for det er lidt tid siden jeg fik det lavet. I har måske fuldt med i min Snapchat story, da jeg var i gang med det. Selvom det er noget tid siden det kom op, så er jeg altså ikke helt færdig endnu – det er også derfor dette bare er et sneak peek. Skrivebordet er lavet af to OSB plader, som er skruet sammen med tre stykker træ, så det giver et lille opbevaringsrum imellem pladerne. Det er ret cool, synes jeg. Stellet er (selvfølgelig) lavet af vandrør, jeg er ret glad for at lave ting af. I kan se flere billeder fra mit soveværelse i dette indlæg.

En anden ting jeg lige ville vise, er min nye kontorstol, som er en fin sort KEVI. Jeg fik fingrene i den hos EIVU loppefund, som faktisk er min gode ven Ken og hans søde kæreste Pernille, som drager ud i landet på jagt efter skjulte skatte i form af skæve møbler og retro ting til hjemmet, og derefter sælger dem. I bliver lige nødt til at tjekke deres Instagram og Facebookside ud, så I kan se nogle af de fede ting de finder. Jeg er kæmpe fan af det de har startet, og er allerede stamkunde!

Hvad synes I om mit lille kontorhjørne? Jeg er i hvert fald ret godt tilfreds!