DIY KORK OPSLAGSTAVLE

DIY kork opslagstavle / cork board - Katarina NatalieDIY kork opslagstavle / cork board - Katarina NatalieDIY kork opslagstavle / cork board - Katarina NatalieJeg fik i dag lavet en DIY af tre korkplader, noget elastiksnor, maling og lim, som blev til tre små opslagstavler i kontoret. De var super hurtige at lave, og man skal ikke bruge så mange materialer. Det fede er at man kan lave dem på tusindvis forskellige måder, så man får sine egne helt unikke opslagstavler – hvis I får lyst til at kaste jer ud i projektet, så kan I bl.a. finde en masse inspiration lige her. Er de ikke blevet ret fine?

Fremgangsmåde:
1. Tag korkpladerne (disse) og find ud af hvordan de skal se ud.
2. Hvis man ønsker elastiksnor (som denne) på kan denne limes fast bagpå med en limpistol.
3. For at male mønstre på korken kan man med fordel anvende malertape. Man kan f.eks. lave flotte mønstre som disse.

I samarbejde med Panduro

INSTAGRAM SPAM NO. 22

insta221. Mit anatomiske hjerte lige efter det var blevet lavet. 2. Plante komsammen i køkkenet. De vindueskarme skal jo tørres af engang i mellem… 3. De fineste kokedama fra Jem&Fix. De er så seje! 4. Billede fra jeg fik farvet håret sidst. Skal snart igen, denne gang bliver det bare farvet som det er i dette indlæg. 5. Mit mega seje skab – som I nok efterhånden har set mange gange. 6. Et lille hjørne af mit skønne badeværelse. Hvilket jeg faktisk slet ikke har vist frem på bloggen før. 7. Kaktusser på min stålreol fra Bauhaus. Dén har I også set et par gange. 8. Lidt fra vindueskarmen i stuen.

Jeg sidder og arbejder på noget nyt i dag, noget nyt og spændende, som ikke har så meget med bloggen at gøre, men det bliver selvfølgelig vist frem her alligevel, når jeg engang er færdig. Senere skal jeg en tur på Trinity Hotel i Fredericia og spise med det meste af familien, for dér arbejder min søster nemlig, og hun har for kort tid siden vundet titlen som Danmarks bedste Konferencekok, så dét skal fejres! Jeg håber I alle får en smækkerlækker søndag!

DIY VÆGDEKO MED RUNDSTOKKE

DIY wall decor with plants || Katarina NatalieDIY wall decor with plants || Katarina NatalieDIY wall decor with plants || Katarina NatalieMå sige jeg er godt tilfreds med denne DIY – synes den er blevet ret så fin. Jeg fandt nogle rundstokke i Panduro, og tænkte at dem måtte man kunne lave noget sjovt med. Efter et par dage fandt jeg frem til at lave noget væg dekoration, med mine små Monstera. Er det ikke fint? Rundstokke, ståltråd og snor kan fås i Panduro.

Fremgangsmåde:
1. Tag rundstokkene (link) og lig dem på bordet så de danner en trekant.
2. Vikl ståltråd om enderne, så de sidder godt fast sammen. Spraymal derefter i den ønskede farve.
3. Lav et planteophæng, og bind en knude så det sidder fast på rundstokkene.

Hvis I ikke kan huske hvordan man selv laver et planteophæng kan I følge min guide i dette indlæg.

I samarbejde med Panduro

MUNCHBOX // AMERIKANSK SLIK

img_2355

munchboxJeg har været så heldig at få lov til og få tilsendt noget helt specielt! Nemlig en smækker-lækker Munchbox (hvilket også bare er et genialt navn)! Det kan være I allerede er bekendt med Munchbox, men hvis I ikke er, så skal i satme ikke snydes. Hver måned bliver en Munchbox sammensat med nye, specielt udvalgte amerikanske snacks der er svære, eller faktisk nærmest umulige at finde herhjemme. Disse snacks bliver sendt af sted til folk, som en lille sukkeroverraskelse, man kan abonnere på. HVEM ELSKER IKKE DÉT KONCEPT?

Jeg har haft pisse travlt, og hold nu kæft, det har været svært at lade den lille lækre Munchi-munchi box ligge! Nu er den guffet, og det var fandme sjovt at smage helt nyt slik. Det aller bedste var de lækre Cheddar/bacon slips, og bløde Life Savers vingummier. Cookie Dough chokoladestykkerne er også geniale! Mmmm… hvis man er vild med slik er Munchbox virklig noget man skal prøve!

I samarbejde med Munchbox

INK – INK – INK

Anatomic heart tattoo // Katarina NatalieFeather tattoo // Katarina NatalieSkull hand tattoo // Katarina NatalieJeg skal meget snart gæste Malenes blog Vinterfryd, hvor hun kører “Vis mig din tattoo” ind i mellem, og jeg er super glad for hun vil have mine tatoveringer med, blandt alle de fine hun viser frem. Tag et kig forbi hendes blog, hvis I er til tattoos og indretning. Både hendes blog og Instagram har en kæmpe anbefaling herfra.

I samme anledning fik jeg lige skudt et par billeder i dag, og tænkte jeg også lige så godt kunne smide dem op her. Dette er 3 ud af mine 8 tatoveringer – dem jeg er gladest for. Forhåbentlig kommer der mange flere. Hvad er jeres forhold til tatoveringer?