INSTAGRAM SPAM //20

BEFORE/AFTER: LOCKER

Locker before and afterSelvom jeg allerede har vist mit sorte locker frem et par gange, bl.a. i dette indlæg, så ville jeg lige lave et indlæg om hvad jeg har gjort ved det, hvis nu nogen sidder med spørgsmål. Jeg stod og manglede et skab til opbevaring af bl.a. tøj, sengetøj mm. og ville gerne have et der var råt, og gerne lidt specielt, så da jeg faldt over dette metalskab på gul og gratis, var jeg helt solgt!

Det havde stået på et skibsværkft, og ham der solgte det ville have 400 kr. for det, og selvom det var bulet og rustent, synes jeg satme det var et røverkøb. Jeg fik det fragtet hjem, og vasket grundigt af. Hvilket var et helvede – hold kæft det var klamt! Efter vask sleb jeg det med sandpapir til der ikke var mere rust, og overfladen var helt glat. Til slut gav jeg skabet 2-3 lag tavlemaling, før det dækkede 100%, og det var egentlig ikke fordi jeg ville ha’ mulighed for at tegne med kridt på skabet, men jeg elsker den matte overflade tavlemaling giver, som tilføjer et råt look til skabet. Hvad synes I om det?

   

18 kommentarer

 • Ej hvor er det virkelig genialt og et super cool møbel! Jeg ville elske at have et magen til – jeg er bare lidt for doven. A bit much “talking rather than doing”..

  Jeg må dog lige høre – sleb du det udenfor eller hvordan? Jeg tænker at det er metal og at gøre det indenfor ville efterlade små rester (på trods af støvsugning og rengøring) men det kan godt være at det bare er mig?

  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Katarina,
  Det ser super fedt ud! Malede du med spraymaling eller pensel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok blevet flot! Wow altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Sindssygt fedt! Der ser rigtig godt ud 🙂
  Må man spørge hvordan du har fundet frem til skabet? Har søgt på diverse salgssider på nettet og ledt på samtlige loppemarkeder, men uden held..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • xx

  Hej katarina,
  Det er pisse cool! Har også selv tænkt på at lave noget alla det. Men hvordan er pladsen i skabet? Har du lavet hylder eller er der der en bøjlestang i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hvor ville jeg gerne ha’ den! Den ville passe så fucking perfekt ind i mit soveværelse, med mit sorte metalskab, og min sorte væg. Jeg er så forelsket. Sofabordet er også sindssyg lækkert, og den krom […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Katarina 🙂

  Hvor er din stol fra? Jeg er virkelig forelsket i den!

  Hilsen Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Katarina,

  Jeg er så forelsket i din stol, hvor er den fra? 🙂

  Hilsen Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det ser super cool ud! Jeg tænkte dog på hvordan det ser ud indeni? Er der hylder og i så fald, hvordan var standen på dem da du købte det? Har du malet det indvendigt også? :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM SPAM //20