NY STYLING: BAUHAUS STÅLREOL

BEFORE/AFTER: BLACK BEDROOM DETAILS

black_lockerJeg har jo været lidt i gang i soveværelset, og fik revet det gamle griiiiiiimme skab ned. Det lignede lort da det kom væk, fordi det har stået der i 3 årtier – væggen var blå, fyldt med huller og mærker, og gulvet stod ubehandlet. Æv. Men i gang kom jeg, og jeg tog altså chancen og malede væggen sort (nu den alligevel skulle ordnes), og hold-nu-kæft jeg er glad for resultatet! Endnu mere efter jeg også fik ordnet mit nye smukke skab, som jeg også nok skal lave et blogindlæg om. Væggen blev ordnet, vasket, og derefter malet én gang med tavlemaling, og hvis der var lidt mærker med for tyndt lag nogen steder, så fik den lidt ekstra. Den anden side, som også var blå, den fik selvfølgelig hvid maling. Nu mangler jeg kun at give gulvet et lag lak, jeg har nemlig både slebet og vasket det. Hvad synes I om resultatet indtil videre?

Næste skridt er at bygge reolsystem ved siden af skabet, til mere tøj, sko og tasker, så kontorhjørne og et stel til min boxmadras – og dét er jo bare i soveværelset. Hvad synes I forresten om min nye kontorstol? Det er den på de øverste billeder. Jeg er simpelthen så forelsket i den!

   

23 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY STYLING: BAUHAUS STÅLREOL