Cheap shit #30

American cheesecake

IMG_1509

Jeg er kæmpe fan af alt der hedder kage, og i går fik jeg lyst til at lave min yndlings dessert, nemlig cheesecake. Jeg synes den smager fucking himmelsk, og ville lige dele opskriften med jer. Hvis I ikke har smagt det allerede, gør det! I må ikke være bange for den smager af ost, for det gør den på ingen måde.
I skal bruge:
75g smør
200g digestive kiks
2 æg
400g flødeost
150g sukker
4 tsk. vaniljesukker
5dl creme fraiche
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 190 grader. Pensl en springform ca. 24 cm i diameter med olie. Smelt smørret i en gryde ved lav varme, rør de knuste kiks i og fordel massen i formen. Kom flødeost, æg og 100g af sukkeret samt 2 tsk. vanillesukker i en skål og pisk til det er helt glat. Hæld massen ud over kiksebunden og glat overfladen. Skal bages i ca. 20 minutter eller til kagen er stivnet.Tag den ud af ovnen og lad den køle af i 20 minutter. Lad ovnen være tændt. Bland creme fraiche med resten af sukkeret og vanillesukkeret. Hæld det ud over kagen. Stil kagen tilbage i ovnen i 10 minutter. Lad kagen køle lidt af og stil den derefter i køleskabet i mindst 8 timer. Den er altid bedst dagen efter. Rigtig god fornøjelse!
   

Ingen meninger endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap shit #30