STATUS PÅ - NOKTOBER

ALEXANDER WANG // 2HAND

Alexander Wang / Katarina NatalieAlexander Wang / Katarina NatalieJeg er ikke rigtig “dagens-outfit-blogger”-typen, og det er da heller ikke så ofte, at jeg her i mit lille skriveri, poster billeder af mig selv – men jeg blev simpelthen nødt til det i dag!!!!! Jeg har nemlig gjort mig et ret godt køb, hvis jeg selv skal sige det. Hvis ikke pisse godt.

Fine Hr. Alexander Wang her, er nemlig blevet min for en slik, og det er jeg ret tosset med. Se da bare mit begejstrede makeupløse feriefjæs…. nice. Jeg fandt den på Tradono, og fik altså pruttet mig frem til en besparelse på 80%. Yup, that’s what I’m talkin’ about. Dustbag og kvittering fulgte med, og jeg er en glad chica.

Hvordan går det forresten folk der har deltaget i Noktober? Er nogen faldet i? ;0)

   

6 kommentarer

 • Den er virkelig lækker! Sikke et kup!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Sikke et godt køb 🙂 må jeg spørge hvor din strik er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katarina Natalie

   Der står Yasmin i den. Har vist nappet den fra min mor haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et kup 😀 Tillykke med det gode køb.

  Jeg holdt mig 100% i skindet hele oktober. Ikke et eneste tøjkøb, og jeg er ret stolt. November går også ganske fint. Asos havde 20% og jeg købte KUN strømpebukser og en nederdel. Begge køb var velovervejet og ikke bare et DER-ER-20% køb. Nu skal det bare forstsætte sådan – kvalitet fremfor kvantitet 😀

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katarina Natalie

   Sådan!! Hvor er du sej! 😀
   Jeg købte også lidt på Asos i går, det føler jeg er helt okay, nu Oktober var shoppefri! Men har det helt på samme måde, er blevet mere bevidst om hvad jeg køber 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ - NOKTOBER