travel1

billede
Jeg drømmer, som så mange andre, om engang at rejse en masse og specielt at rejse til USA. Bare opleve de mange og forskellige verdner og kulturer. Jeg er så fucking bange for at flyve, så jeg ved ikke om det nogensinde kommer til at ske, jeg kan kun håbe jeg engang overvinder min frygt. Den største drøm er at smide en backpack på ryggen, og så ellers bare opleve verden uden at se sig tilbage. Det kunne være så fedt! Bare i en månedstid. Eller et halvt år. Møde en masse mærkelige mennesker, og bare være fri. Jeg har da været på ferie før, i Spanien, Frankrig, Grækenland osv. alle de der “kedelige” feriesteder, hvor jeg bare har daset den af – det vil jeg ikke næste gang! Jeg har sparet længe, og jeg håber virkelig at efter min elevtid er færdig, så er det tid til eventyr. Jeg har heldigvis 2 og et halvt år at spare op i, og det kan også godt nå at blive en god sjat penge alligevel. Det kunne være så vildt! Turen skal ikke planlægges – vil kun finde ud af hvilke steder der skal ses og hvordan med transport. Alt andet finder man ud af på vejen.

Skriv en kommentar