A desire to wander the world

5 girls who inspires me on Instagram

insta2

Smukke og inspirerende mennesker på min Instagram. Jeg har selvfølgelig mange flere, men disse skiller sig nok lidt ud fra mængden. Alle 5 piger er flotte, har lækker stil og formår at tage mega lækre billeder, hvilket gør jeg er fan og stalker dem jævnligt. Jeg er nok en af dem som kigger meget på Instagram, hvis jeg ikke lige ved hvad jeg skal give mig til – inden jeg skal sove, når jeg vågner, i bussen, toget og måske også når jeg spiser og tisser. Det bliver til en hel del ligegyldig forfølgning, men jeg elsker at kigge på flotte billeder og finde nye inspirerede profiler. Hvis I har en, kender en, eller lige har opdaget en, så skriv den i en kommentar.
I kan også følge min Instagram lige her.
   

5 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A desire to wander the world