DIY Photo frames

Cheap shit #13

Untitled-17

1. T-shirt 2. Shorts 3. Ring 4. Taske 5. BH
Har siddet og kigget lidt på eBay som sædvanligt, for jeg står nemlig og mangler lidt nye ting – min nuværende taske er så slidt og brugt den er ved at gå op i syningerne så derfor ville jeg gerne have en ny, og det skulle være den lækre brede taske fra eBay. Min egen selvsiddende BH og ved at gå i stykker, så derfor ønsker jeg mig en ny, dog måske i beige da den er lettere at skjule. Den sorte ring synes jeg også er mega fed, og de sorte lædershorts. Den sorte Jack D tee har jeg allerede, men jeg er så pisse glad for den jeg også synes I skulle have muligheden for at købe den. God shopping.
   

Ingen meninger endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Photo frames