NUNE // GRAPHIC POSTER

5 COOL DIY IDEAS //03

5diyideas_3

Kilde: 1. Dipped chair 2. Lædernøgle 3. Lampe 4. Magasinholder 5. Hylde

Jeg har allerede nævnt på facebook, at jeg skal til at starte et samarbejde med Panduro Hobby, og i dén sammenhæng ville jeg lige sparke min “nye” blog i gang med et DIY indlæg. Jeg har ikke fået ny blog, men et nyt design! Hvad synes I om det? Jeg skal lige vænne mig til det, da jeg har haft det andet så længe, men jeg synes det nye er ret cool. Disse 5 DIY projekter er måske ikke så klippe/klistre/papir-agtige, som de DIY projekter jeg skal lave for Panduro, men jeg vil stadig lave møbler, og boligtilbehør ved siden af, så det slipper I ikke helt for.

Af disse projekter er jeg helt forelsket i lampen! Hold kæft den er fin. Jeg købte faktisk to væglamper i genbrugen i går, som jeg skal bruge i soveværelset, men ellers havde jeg lavet to i træ som på billedet. De halvt malede stole har jeg allerede lavet min egen udgave af, som I kan se i dette indlæg. Jeg går også og spekulerer over en magasinholder, og nr. 4 er rigtig fin hvis man ikke har så mange – jeg har en del, så må finde på noget andet. Jeg købte også et læderbælte i genbrugen i går, som jeg skal lave en hylde med, så det bliver et spændende projekt. Går I med nogle projekter i tankerne for tiden?

Se det forrige indlæg med 5 DIY idéer lige her.

   

Ingen meninger endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NUNE // GRAPHIC POSTER