HUSKELISTE TIL VANDRETUR

21 COOL TLF. WALLPAPERS

21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS21 COOL WALLPAPERS

Det kan godt være lidt svært at finde en fin baggrund til sin telefon, hvis man måske ikke er typen der fotografere så meget – eller bare er lidt ligeglad. Jeg laver sjældent min om faktisk. Tænker ikke rigtigt over den. Jeg har altid bare et billed af Mikkel på.. eller ikk når jeg er sur på ham, så sætter jeg et andet på. Haha. Så gider jeg ikk se på hans fjæs. De ovenstående er fundet på Pinterest, hvor der ligger millioner af fine baggrunde, så hvis du ikke synes nogen af disse falder i din smag, så tag evt. et kig på Pinterest.

Baggrundene downloades til din telefon ved at klikke på billedet (på din telefon), arkivere det, og i dine Fotos åbne billedet og vælge “Brug som baggrund”. Super nemt, ikk?

   

Ingen meninger endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSKELISTE TIL VANDRETUR